R dam links van Rijnhavenbrug 4 sterren2 206 600 400 100

 

Rotterdam is een bijzonder fotogenieke stad. Overdag al de moeite van een bezoek waard maar 's avonds kan je jezelf fotografisch helemaal uitleven. We beginnen op de Euromast maar zakken (letterlijk) af naar de Kop van Zuid. Voordat we richting Rotterdam vertrekken maken we jou bekend met de ins- en outs van avondfotografie zodat je beslagen ten ijs komt.

Meer informatie grijs

 

Het 'Landschaftspark Duisburg' is op zichzelf al een bezoek waard, vooral 's avonds in het weekend. Dan is het park namelijk schitterend verlicht met ledverlichting in vele kleuren. Kortom, een mooi decor voor onze creatieve uitspattingen! Met licht kan je op vele manieren spelen en dat is precies wat we gaan doen tijdens deze workshop 'creatieve avondfotografie in Duisburg'.

 

 

Macrofotografie is een zeer interessante maar ook moeilijke vorm van fotografie. Tijdens deze workshop gaan we de beginnende macrofotograaf op weg helpen door te laten zien hoe je met enkele simpele trucs de kwaliteit van de foto's zeer verbetert. Ook deze workshop bestaat uit twee delen; eerst gaan we de theoretische kant van macrofotografie doornemen, om vervolgens in de vlindertuin te Harskamp met onze camera (en eventueel flitser) aan de slag te gaan.

 


Veel fotografen zien op tegen het gebruik van de flitser. De onbekendheid met knoppen en begrippen nodigt niet uit om de flitser te gebruiken. Jammer want de flitser heeft veel te bieden, vooral als je hem los van de camera gebruikt!! Onze workshop off-camera flash (basis) is er op gericht om je kennis te laten maken met de off-camera werking van JOUW flitser. Het is helemaal niet zo ingewikkeld als het lijkt.

 

Voor diegene die de workshop 'Off-camera flash (basis)' heeft gevolgd of een vergelijkbare kennis heeft opgedaan bieden we een vervolg aan. Na een korte herhaling van de basis gaan we verder waar we gebleven waren en ontdekken we nog meer mogelijkheden van de reportageflitser. Maar ook de studioflitser komt aan bod.