Landschaftspark Duisburg

Het 'Landschaftspark Duisburg' is op zichzelf al een bezoek waard, vooral 's avonds in het weekend. Dan is het park namelijk schitterend verlicht met ledverlichting in vele kleuren. Kortom, een mooi decor voor onze creatieve uitspattingen! Met licht kan je op vele manieren spelen en dat is precies wat we gaan doen tijdens deze workshop 'creatieve avondfotografie in Duisburg'.

Wat ga je doen?

Je gaat ontdekken dat je met simpele lampen de mooiste effecten kunt bereiken, vaak zelfs met een ordinaire zaklamp! Daarnaast besteden wij ook aandacht aan wat zaken die sowieso 's avonds van belang zijn zoals scherpstellen in het donker en het bepalen van de juiste belichting.

 
 H5A8537 201 1000 600 100

 

Praktische zaken

Onze groepen zijn nooit groter dan 6 cursisten en dat betekent dat je verzekerd bent van een goede begeleiding. Alle behandelde theorie wordt in een naslagwerkje nog eens uit de doeken gedaan zodat je thuis nog eens rustig kunt nalezen waar je precies op moet letten. Als je 's avonds gaat fotograferen dan is een deugdelijk statief een vereiste! Mocht je hier niet over beschikken dan kunnen wij jou een statief lenen. Zorg zelf voor een camera waarop manueel de belichting kan worden ingesteld (dus een spiegelreflex- of systeemcamera of een zogenaamde bridgecamera) en bij voorkeur ook een afstandsbediening die ook de bulb functie van de camera ondersteunt. Het is uiteraard van belang dat je de juiste kleding draagt, zelfs met mooi weer overdag koel je 's avonds behoorlijk af. Gelukkig is bij het Landschaftspark een café/restaurant aanwezig zodat we ons af en toe weer kunnen opwarmen en gebruik maken van de sanitaire voorzieningen.

Datum en tijdstip

In verband met Corona voorlopig uitgesteld!

 

 H5A8526 bewerkt 200 1000 600 100

Kosten van deze workshop

Deze workshop kost 129 euro. Dat is inclusief vervoer (wij vragen één of twee cursisten om tegen een vergoeding naar Duisburg te rijden), naslagwerk en de koffie en thee die je drinkt bij ons in Velp. Consumpties in Duisburg zijn voor eigen rekening.

 

Inschrijven grijs1