Francien

De afgelopen paar maanden heb ik met zeer veel plezier de cursus "Stapje verder" bij Fotocursus Velp gevolgd. Omdat zij met hele kleine groepen werken is er intensieve begeleiding voor iedere cursist. Daarbij zijn Stephan en Carla heel bevlogen mensen met een passie voor fotografie die aanstekelijk werkt. Tijdens de cursus is er altijd tijd om vragen te stellen. Er was een fijne open sfeer, zodat ondanks de niveauverschillen iedereen zich vrij voelde om zijn of haar probleem voor te leggen.


De opbouw van de cursus zit prima in elkaar, er is een duidelijk pad uitgezet waarmee de meest essentiële onderdelen voor fotografie aan bod komen. De cursusmap die je krijgt ziet er mooi verzorgd uit. Door de gedetailleerde inhoudsopgave kun je makkelijk even iets opzoeken en nog eens nalezen. Stephan weet dit alles op een prettige, heldere manier uiteen te zetten. Carla is altijd bereid je te helpen met het zoeken naar het juiste knopje of menuonderdeel op je toestel.
Na iedere les kwam ik dan ook thuis met een tevreden gevoel dat ik inderdaad weer "een stapje verder" was op mijn pad om een betere fotograaf te worden.
De tien lessen vlogen voorbij, maar gelukkig zijn er nog meer leuke en leerzame cursussen bij hen te volgen. Bovendien is er ook de mogelijkheid om met een clubactiviteit mee te gaan.
Carla en Stephan, nogmaals dank voor alles en zeker tot ziens!

Francien