Antoinette

Als je nu écht eens aan de slag wilt met de mogelijkheden die je digitale spiegelreflexcamera biedt en dus meer wilt dan de stand “automaat”, is de ABC fotocursus een echte aanrader. Ik heb deze fotocursus met heel veel plezier gevolgd.

Door de kleine cursusgroep was er genoeg aandacht voor elke deelnemer en de sfeer erg ontspannen en gezellig. Aan de hand van de theorie, die zeker niet te lang was en zeer praktijkgericht, waren de opdrachten een plezier om uit te voeren. Door de kennis, die hij goed weet over te brengen, en het enthousiasme van Stephan ben ik fotograferen nog leuker gaan vinden. Ik begrijp nu ook wat ik doe of kan doen met de camera. Door het volgen van de beginnerscursus ben ik van een plaatjesschieter,op de stand automaat, een beginnend fotograaf geworden die echte foto’s kan maken. Hierdoor is het fotograferen een leukere hobby geworden.

Door de kennis die ik op gedaan heb en de feedback op mijn foto’s, die ik nog steeds in mag sturen voor een beoordeling denk ik in “foto’s” als ik buiten loop.

Verheug me al op de cursus één stapje verder die gelukkig al snel begint.

Stephan bedankt en tot snel!