Naast de beeldbewerkingscursussen Photoshop Elements en Lightroom gaan wij binnenkort ook cursussen Photoshop-CC aanbieden. Photoshop-CC is de professionele versie en biedt dus veel meer mogelijkheden dan Photoshop Elements. Lightroom en Photoshop-CC worden door Adobe samen aangeboden in het zogenaamde 'Fotografen-pakket' voor ongeveer 13 euro per maand. Het betreft dus een huur-licentie die als voordeel heeft dat je steeds met de nieuwste versies van beide programma's werkt.

Net als bij Photoshop Elements werken we met drie cursussen die uiteraard inhoudelijk naadloos op elkaar aansluiten.

Corona maatregelen najaar 2020

Ook wij hebben te maken met de gevolgen van maatregelen die ten doel hebben om het Corona-virus terug te dringen. Eén van de maatregelen die de regering genomen heeft is het verplichten van een afstand tussen personen van minimaal 1,5 meter. Helaas is dit in onze eigen lesruimte niet te realiseren als we werken met groepen van 6 personen. We zijn daarom genoodzaakt om uit te wijken naar een gehuurde ruimte. Dit heeft uiteraard financiele gevolgen, zowel voor ons als voor onze cursisten.

In de eerste plaats moeten wij de kosten van de zaalhuur doorberekenen in onze cursusprijs. Hoeveel dit de cursusprijs verhoogt hangt af van het aantal lessen waarbij wij een zaal moeten huren. Op dit moment gaat het bij de basiscursus om een bedrag van 60 euro en voor de gevorderden om een bedrag van 50 euro. Daarnaast kunnen wij helaas geen gratis koffie of thee serveren. Wil je een consumptie nuttigen dan komen de kosten daarvan dus voor eigen rekening.

De fotobewerkingscursussen geven wij nog steeds aan de Arnhemsestraatweg i.v.m. de noodzaak om te beschikken over een computer per cursist. Om de onderlinge afstand te garanderen werken wij hierbij met maximaal drie cursisten per groep.

Wij hopen op jullie begrip voor deze - naar wij hopen tijdelijke- maatregelen.

Stephan en Carla