Op dit moment zijn wij een fotoreis aan het voorbereiden naar Cornwall (Groot-Brittannië). Wij hebben al een aantal fantastische fotolocaties bezocht waar jullie fotografisch helemaal los kunnen gaan!

De reis staat (onder voorbehoud) gepland in het najaar van 2019 en zal ongeveer 8 dagen gaan duren. Houd onze website in de gaten!

In het najaar van 2019 - ja inderdaad nog ver weg - hebben wij een nieuwe workshop gepland; 'Creatieve avondfotografie in Duisburg'. Lees op de website onder het kopje 'Workshops' meer over deze nieuwe workshop. Je kunt je al opgeven.....

Op 6, 7 en 8 april 2018 hebben wij met een zestal cursisten een bezoek gebracht aan de Franse Opaalkust. Dit is zo prettig verlopen dat wij volgend jaar april opnieuw een workshop hebben ingepland. Om recht te kunnen doen aan het fotogenieke gebied hebben wij besloten om de workshop met één extra dag te verlengen zodat we nu al op donderdag beginnen en op zondag eindigen. Meer informatie staat uiteraard op deze website onder het menu-item 'Workshops'.