Voor diegenen die de basiscursus afgerond hebben en zich nog verder willen bekwamen in de fotografie bieden wij onze cursus voor gevorderden aan. Deze cursus is er op gericht om de cursist op het niveau te brengen van een serieuze amateur fotograaf. We gaan uitgebreid in op zowel de technische als de creatieve aspecten van de fotografie. Je gaat zelf aan de slag met een aantal opdrachten gedurende de cursus. Je krijgt op de gemaakte foto's meteen feedback van ons.

Kleine groepen

Wij werken altijd met groepen van maximaal 6 cursisten zodat we alle tijd hebben om de bijzonderheden van jouw camera toe te lichten. Daarnaast krijg je een naslagwerk mee naar huis zodat je na afloop van de lessen alles nog eens rustig na kunt lezen.

Wat komt aan de orde?

Deze cursus kent 7 bijeenkomsten. Eén daarvan is een praktijkles. Aan de orde komt onder andere:

- korte herhaling basiscursus

- verschillende methodes om licht te meten

- basisbeginselen portretfotografie (praktijkles!)

- werken met contrast; HDR en filters

- compositie voor gevorderden

- werken met hyperfocale afstand

Lestijden en data in Augustus 2020

We gaan de gevorderdencursus geven op de dinsdagavond van 19:45 tot 22:00 uur. De volgende lesdagen staan ingepland: 1, 15 en 29 september, 13 en 27 oktober, 10 en 24 november. De prakijkles (basisbeginselen portretfotografie) geven wij bij zalencentrum Parkstaetete Velp.

Kosten van deze cursus

Deze cursus kost 199 euro. Dit is inclusief het naslagwerk en natuurlijk de koffie en/of thee die je bij ons drinkt. Consumpties tijdens de praktijkles bij Parkstaete komen voor jouw eigen rekening.