Voor diegenen die de basiscursus afgerond hebben en zich nog verder willen bekwamen in de fotografie bieden wij onze cursus voor gevorderden aan. Deze cursus is er op gericht om de cursist op het niveau te brengen van een serieuze amateur fotograaf. We gaan uitgebreid in op zowel de technische als de creatieve aspecten van de fotografie.

Kleine groepen

Wij werken altijd met groepen van maximaal 6 cursisten zodat we alle tijd hebben om de bijzonderheden van jouw camera toe te lichten. Daarnaast krijg je een naslagwerk mee naar huis zodat je na afloop van de lessen alles nog eens rustig na kunt lezen.

Wat komt aan de orde?

Deze cursus kent 9 bijeenkomsten. Twee daarvan zijn volledig op de praktijk gericht. Aan de orde komt onder andere:

- korte herhaling basiscursus

- verschillende methodes om licht te meten

- belichtingsdriehoek

- werken met contrast; HDR en filters

- kritisch kijken naar foto's

- werken met hyperfocale afstand

Lestijden en data in Augustus 2019

Wegens annulering één plaats vrij!

We gaan in augustus 2019 van start met één 'Fotocursus voor gevorderden' groep die op de donderdagavond les heeft. Je hebt les van 19.45 tot 22:00, behalve tijdens de praktijklessen die worden gegeven op zaterdagochtend van 9.30 tot 13:00 uur (mogelijk iets uitloop!).

De volgende lesdagen staan ingepland: 29 augustus, 12 en 14 (praktijkzaterdagochtend!) september, 10 en 31 oktober, 2 (praktijkzaterdagochtend!), 14 en 28 november en 12 december.

Kosten van deze cursus

Deze cursus kost 199 euro. Dit is inclusief het naslagwerk en natuurlijk de koffie en/of thee die je bij ons drinkt.