De tweede cursus Photoshop Elements gaat verder waar deel 1 eindigt; in het Editorvenster. Hier leren we omgaan met alle gereedschappen die dit venster te bieden heeft. Foto's rechtzetten, werken met een penseel, het maken van selecties en retoucheren van foto's heeft na het volgen van dit cursusdeel betekenis gekregen.

Ook dit 2e cursusdeel bestaat uit vijf lessen. De eerste vier lessen besteden we aan het leren omgaan met de verschillende gereedschappen die Photoshop Elements biedt, de laatste les is een praktijkles waar het geleerde nog eens wordt geoefend aan de hand van een aantal oefenfoto's.

Tijdens deze cursus wordt in elk geval behandeld

In dit tweede cursusdeel komen de volgende onderwerpen in elk geval aan de orde:

- Het leren omgaan met penselen en het potlood

- Hoe maak je een foto plaatselijk lichter of donkerder

- De selectiegereedschappen Lasso, Magnetische lasso, Toverstaf en Snelle selectie

- Het maken van een uitsnede

- Het rechtzetten van een foto

- Het retoucheren van een foto en klonen van delen van een foto

- Het aanpassen van het formaat van een foto

Lestijden en data startdatum januari 2020

PSE 2 start in januari 2020 op de donderdagavond. De lessen duren van 19:45 tot 22:00 uur. We hebben de volgende lesavonden ingepland: 23 januari, 6 en 20 februari, 12 en 26 maart.

Kosten van deze cursus en kortingsregeling

Deze cursus kost 125 euro. Dit is inclusief het naslagwerk (60 pagina's) en natuurlijk de koffie en/of thee die je bij ons drinkt. In combinatie met één van de andere photoshop cursussen geldt een aantrekkelijke kortingsregeling! Meer informatie over de kortingsregeling vind je op deze website onder 'Photoshop Elements (Algemene info)'.

Inschrijven

Klik op de knop 'Inschrijven' als je deze cursus wilt gaan volgen. Als je gebruik wilt maken van de 'combikorting' dan kan je in het aanmeldformulier aangeven of je deze cursus wilt volgen met cursusdeel 1 of met cursusdeel 1 en 3. Je hoeft je maar één keer in te schrijven!