'PSE(3) Werken met lagen' is een introductie in het werken met lagen. Voor diegenen die veel werken met Photoshop Elements, is het werken in lagen eigenlijk een 'must'. Het biedt de fotobewerker een nieuwe manier van werken die het veel makkelijker maakt om in een later stadium van het fotobewerkingsproces correcties aan te brengen aan de foto. Deze introductie laat de cursist aan de hand van een aantal leuke voorbeelden zien wat de mogelijkheden zijn en waarop moet worden gelet bij het werken met lagen.

Ook dit deel bestaat uit vijf lessen. De eerste vier lessen besteden we aan het leren omgaan met de verschillende soorten lagen die Photoshop Elements biedt en wat het belang is van de volgorde van de lagen. De laatste les is een praktijkles waar het geleerde nog eens wordt geoefend aan de hand van een aantal oefenfoto's.

Tijdens deze cursus wordt in elk geval behandeld

In dit cursusdeel komen de volgende onderwerpen in elk geval aan de orde:
  • het activeren van het laagvenster
  • kennismaken met het laagvenster
  • hoe maak je een foto met meerdere lagen
  • hoe kan je de volgorde van de lagen veranderen en wat doet dit met het resultaat
  • wat is een laagmasker en hoe werk je er mee
  • hoe werk je met een aanpassingslaag
  • het retoucheren van een foto op een nieuwe laag

Lestijden en data startdatum September 2020

De cursus wordt gegeven op de donderdagavond. De lessen beginnen om 19:45 en duren tot 22:00 uur. De volgende donderdagavonden staan ingepland: 10 en 24 september, 8 oktober en 5 en 19 november.

De cursusdata van de lopende cursussen kan je terugvinden onder het menu-item 'cursussen/cursusdata eerste helft 2020'.

Kosten van deze cursus en kortingsregeling

Deze cursus kost 125 euro. Dit is inclusief het naslagwerk (50 pagina's) en natuurlijk de koffie en/of thee die je bij ons drinkt. In combinatie met één van de andere photoshop cursussen geldt een aantrekkelijke kortingsregeling!

Inschrijven

Klik op de knop 'Inschrijven' als je deze cursus wilt gaan volgen. Als je gebruik wilt maken van de 'combikorting' dan kan je in het aanmeldformulier aangeven of je deze cursus wilt volgen met cursusdeel 2 of met cursusdeel 2 en 3. Je hoeft je maar één keer in te schrijven!